TAKE OUT, TAKE HOME, TAKE AWAY

CATERING & EVENT

Bockholmengruppen catering & event är en av Stockholms och Sveriges mest välrenommerade cateringavdelningar som sedan 2003 har skräddarsytt evenemang i olika storlekar och på olika magiska platser runt om i landet.

En restaurang är så mycket mer än mat på ett fat, den är en filosofi, en mångårig kunskap och erfarenhet om hur man skapar måltider, service och oförglömliga upplevelser för dig som gäst. Överraska med en paellakväll från Spanjorskan för dina närmaste vänner. Bjud på svenska köttbullar i alla dess former från Meatballs for the people till den globala konferensen. Eller varför inte ställa till med ett klassiskt Skärgårdsbröllop signerat Bockholmen Hav & Restaurang?

Vi tar köket dit du vill – oavsett om ni är två, tjugo eller tvåhundra gäster. Varmt välkommen att kontakta oss med just dina önskemål.

Besök bockholmengruppencatering.com

 

TA MED DIG VÅR MAT HEM

Är du trött på att laga middag? För två år sedan exploderade home delivery-trenden i Stockholm med företag som Foodora, Wolt och Uber Eats, och i dag är det lika naturligt att beställa hem mat som att laga den själv. Du kan spontan ringa och beställa vad du vill från vår krog. Antingen plockar du upp maten på vägen hem eller så gör du smidigt beställningen via Foodora, som är vår samarbetspartner vid utkörning för mindre sällskap.

Om du önskar personal och ett mer planerat upplägg för ett mindre sällskap kan vi givetvis ordna även det.
RING OSS PÅ 08 – 663 33 55

 

CHAMBRE SÉPARÉE PÅ HEMMAPLAN
(8-30 PERSONER)

För dig som ska ordna ett lite större evenemang som kräver mer planering, till exempel en födelsedagsfest för ett 20-tal släktingar eller en lunchbjudning för dina 10 närmaste vänner.

Här skräddarsyr vi en meny från vår restaurang, helt efter dina önskemål. Vill du ha en helkväll i Spanjorskans anda? Vi förbereder måltiden i vårt preppkök och tar den sedan hem till dig. Självklart erbjuder vi full service med både planering inför, och personal under hela arrangemanget om du så önskar.

 

SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Andra funderingar?