TAKE OUT, TAKE HOME, TAKE AWAY

TA MED DIG VÅR MAT HEM
NU ÄNNU ENKLARE TAKE AWAY

På Bockholmengruppens krogar står vi fortsatt med öppna dörrar redo att välkomna er, våra kära gäster. I dessa nya tider så har vi lanserat ett mycket bättre sätt för er att beställa take away från oss! Vill ni äta hemma, på kontoret eller på annan plats? Vi har nu gjort det ännu enklare för er – nu  kan du beställa maten du önskar och sätta valfri upphämtningstid – i meddelanderutan kan du även ange ifall du vill att vi kommer ut med maten utanför restaurangen!

KÖP DIN TAKE AWAY HÄR 
RING OSS PÅ 08 – 663 33 55

CATERING & EVENT

Bockholmengruppen catering & event är en av Stockholms och Sveriges mest välrenommerade cateringavdelningar som sedan 2003 har skräddarsytt evenemang i olika storlekar och på olika magiska platser runt om i landet.En restaurang är så mycket mer än mat på ett fat, den är en filosofi, en mångårig kunskap och erfarenhet om hur man skapar måltider, service och oförglömliga upplevelser för dig som gäst. Överraska med en paellakväll från Spanjorskan för dina närmaste vänner. Bjud på svenska köttbullar i alla dess former från Meatballs for the people till den globala konferensen. Eller varför inte ställa till med ett klassiskt Skärgårdsbröllop signerat Bockholmen Hav & Restaurang?

Vi tar köket dit du vill – oavsett om ni är två, tjugo eller tvåhundra gäster. Varmt välkommen att kontakta oss med just dina önskemål.

Besök bockholmengruppencatering.com

CHAMBRE SÉPARÉE PÅ HEMMAPLAN, 8-30p

För dig som ska ordna ett lite större evenemang som kräver mer planering, till exempel en födelsedagsfest för ett 20-tal släktingar eller en lunchbjudning för dina 10 närmaste vänner.

Här skräddarsyr vi en meny från vår restaurang, helt efter dina önskemål. Vill du ha en helkväll i Spanjorskans anda? Vi förbereder måltiden i vårt preppkök och tar den sedan hem till dig. Självklart erbjuder vi full service med både planering inför, och personal under hela arrangemanget om du så önskar.

 

SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Andra funderingar?