Team Gallina de Piel

Winemakersdinner

Gallina de Piel Wines grundades 2017 av David Seijas och Guillem Sanz Obach. De är båda sommelierer som brinner för att kommunicera genom att bygga en begriplig dialog mellan vin och konsument. Tillsammans har de omfattande kunskap om druvor, landskap och människor, samlat under många års erfarenhet av vinvärlden. De följer sin tro att allt vin föds i en vingård, dock har de inte några egna vingårdar. I stället jobbar de tajt med sina kallade vinväktare och tar genom dem hand om så många vingårdar som behövs för att skapa sina historier. Därför finns inga gränser, de letar efter vingården som kan bygga deras historia, var den än är. De skapar och producerar viner som respekterar gastronomin, tillsammans med de bästa producenterna i landet. I dagsläget gör de viner i Penedès, Empordá, Priorat, Ribeiro, Navarra och Kanarieöarna.

David Seijas, som nu gästar oss, har varit en del av den gastronomiska revolutionen som var El Bulli, utnämnd till världens bästa restaurang 5 gånger. Där jobbade han mellan 2001-2011 varav fem år som chefssommelier. Säg vad han inte gjort för vin och gastronomi i Spanien. Han har blivit utnämnd till “Nariz de Oro” som bästa vinprovare i Spanien och “Premio Nacional de Gastronomía” för bästa sommelier. Han är vinskribent och kommunikatör som anlitas flitigt på tv, radio, föreläsningar och på universitet. Mest av allt älskar han vin och människor.

Han har givit ut flertalet böcker och nu senast i år ”Bekännelser från en sommelier”. Ta chansen att höra honom dela med sig av sina historier samtidigt som ni njuter fantastiska viner med en väl matchad meny.

Vi har 25 st platser och en sexrättersmeny med dryckespaket kostar endast 1795 kr.

Välkomna

Winemakersdinner

Gallina de Piel Wines grundades 2017 av David Seijas och Guillem Sanz Obach. De är båda sommelierer som brinner för att kommunicera genom att bygga en begriplig dialog mellan vin och konsument. Tillsammans har de omfattande kunskap om druvor, landskap och människor, samlat under många års erfarenhet av vinvärlden. De följer sin tro att allt vin föds i en vingård, dock har de inte några egna vingårdar. I stället jobbar de tajt med sina kallade vinväktare och tar genom dem hand om så många vingårdar som behövs för att skapa sina historier. Därför finns inga gränser, de letar efter vingården som kan bygga deras historia, var den än är. De skapar och producerar viner som respekterar gastronomin, tillsammans med de bästa producenterna i landet. I dagsläget gör de viner i Penedès, Empordá, Priorat, Ribeiro, Navarra och Kanarieöarna.

David Seijas, som nu gästar oss, har varit en del av den gastronomiska revolutionen som var El Bulli, utnämnd till världens bästa restaurang 5 gånger. Där jobbade han mellan 2001-2011 varav fem år som chefssommelier. Säg vad han inte gjort för vin och gastronomi i Spanien. Han har blivit utnämnd till “Nariz de Oro” som bästa vinprovare i Spanien och “Premio Nacional de Gastronomía” för bästa sommelier. Han är vinskribent och kommunikatör som anlitas flitigt på tv, radio, föreläsningar och på universitet. Mest av allt älskar han vin och människor.

Han har givit ut flertalet böcker och nu senast i år ”Bekännelser från en sommelier”. Ta chansen att höra honom dela med sig av sina historier samtidigt som ni njuter fantastiska viner med en väl matchad meny.

Vi har 25 st platser och en sexrättersmeny med dryckespaket kostar endast 1795 kr.

Välkomna

spanj-pattern-4

Kontakt

Öppettider

  1. mån Stängt
  2. tis - ons
  3. tor
  4. fre - lör
  5. sön